HONLAP OPTIMALIZÁLÁS

Mi honlapjainkat tudatosan fejlesztük annak érdekében, hogy Önnek a honlap a lehető legtöbb ügyfelet, vásárlót, üzletet hozza.

A honlap készítést az Ön tevékenységének megismerésével kezdjük, hogy annak megfelelően tudjuk optimalizálni honlapját. Kérem, ne érezze ezt tolakodásnak, ne feledje, honlap fejlesztésnél fő célunk, hogy a lehető legtöbb ügyfél, azon belül pedig olyan fizetőképes ügyfél érkezzen, amiből eladás születik és ezzel Ön bevételt növel.
Mi olyan komplett megoldást kínálunk, amiben nem kell Önnek aktívan részt venni a fejlesztés folyamatában, mindösszesen termékei, cége leírását kérjük, hogy azt beépíthessük honlapjába. 
Keresőbarát honlapot fejlesztünk a legújabb trendek szerint. Mért fontos ez Önnek?

honlap fejlesztés során nagyon fontos dolog, hogy a keresőkben (Pl.: Google, Yahoo, Bing) hol, hányadik helyen jelenik meg majd honlapja, bizonyos keresőszavakra.

Minél több és gyakoribb kereső szóra, minél előbb található a honlapja, annál több ügyfélre számíthat. Optimalizált honlap nélkül egy új honlapot lehetetlen a keresők első oldalára juttatni.


GOOGLE HONLAP OPTIMALIZÁLÁs - SEO

Honlap készítés mintaA Google és más keresők, mint a Yahoo vagy Bing találati listáinak első oldalán szereplők sokkal nagyobb forgalmat generálnak, mint azok a honlapok, amelyek a keresési találatok első oldalán nem találhatóak meg. A keresőoptimalizálás a gyakorlatban azt jelenti, hogy a honlap szerkezeti vagy tartalmi elemeinek átalakításával, finomhangolásával javítjuk a honlap vagy webáruház adott kulcsszavakra elfoglalt helyezését a keresőmotorok, elsősorban a Google találati oldalain.

 • informatív és egyedi tartalom
 • szakszerűen és célzottan kiválasztott kulcsszavak és kulcskifejezések
 • szerkezetileg megfelelően struktúrált aloldalak
 • minél több releváns (hasonló témájú), a honlapjára mutató hivatkozás (link)

Google természetes listázás: a honlap a megfelelő kulcsszavakra történő kereséskor minél előrébb rangsorolódik a kereső motorok találati listáiban, annál jobb az esélyünk. A Google keresőben nem fizetett, természetes, azaz organikus megjelenések kulcsszavakra, kombinációkra elsődleges fontosságúak és gyakorlatilag egyszeri befektetést igényel, némi utólagos finomhangolással optimalizálva. A honlap optimalizálásának célja, hogy minél előrébb jelenjen meg honlapunk, adott keresésre / kulcsszavakra – lehetőleg az első 10 (20) találatban. A releváns találat a keresőnek és a honlap üzemeltetőjének is érdeke.


HONLAPOK ÉS TARTALMAIK STRATÉGIÁJA
 • milyen célközönségünk van, milyet szeretnénk megcélozni?
 • célközönségünknek milyen Internetezési szokásai vannak?
 • kik a konkurenciánk? milyen az Internetes láthatóságuk?
 • mi a célunk a honlappal kapcsolatban?
 • információt szolgáltatunk? adatbázist gyújtünk? eladunk?
KERESŐBARÁT KÉPI & SZÖVEGES TARTALOM

Az optimalizált honlap kommunikáció két részegység egyvelegének optimális harmóniája teremti meg. A leírt szavainkkal befolyásolhatunk, meggyőzhetünk és elbizonytalaníthatunk másokat.

Önnek az a célja, hogy a honlapjára érkező látogatókat meggyőzze arról, érdemes az Ön honlapján hosszasan elidőzniük, érdemes oda gyakran visszalátogatniuk, továbbá érdemes az Ön webáruházában vásárolniuk. Erre pedig az egyik leghatékonyabb eszközei a szavak. Szövegírásra szakosodott kollégánk szívesen segít Önnek megfogalmazni és megfelelően szavakban önteni gondolatait.

Nem minden cég teheti meg, hogy külön kommunikációs szakembert alkalmazzon honlap- és reklámszöveg írásra, azonban a kommunikáció lehetőségével így vagy úgy mindenki él, és ha igazán sikeres szeretne lenni fontos, hogy a kommunikációja meggyőző és motiváló legyen.Honlap készítés minta

Egy megfelelően szövegezett honlap, egy jól megírt honlap és reklámszöveg a keresőoptimalizálás sikerességéhez is elengedhetetlen. A keresőoptimalizálás azonban csak az egyik szempont a sok közül, amiért különösen érdemes a honlap szöveges tartalmára nagy hangsúlyt fektetni. A honlap vagy webáruház szövegének tömörnek, lényegre törőnek, ugyanakkor informatívnak kell lennie. Vizuálisan a kulcsszavak segítségével meg kell ragadnia a látogatót és vezetnie kell az olvasót.

Nagyon sok honlapot elegendő egyszer jól megszövegezni, amit utána ezrek, sokezrek olvasnak el. Ezt az egyszeri odafigyelést mindenképp javasoljuk azon ügyfeleinknek, akik azt szeretnék, hogy honlapjuk vagy webáruházuk igazán sikeres legyen!

LINKÉPÍTÉS

A PageRank mutató jelzi honlapunk a Google által mért megbízhatóságát, relevanciáját, link-kiépítettségét. Jelzi, hogy a keresőrobot mennyi időt tölt el lapunkon, illetve monitoroz a bejövő és kimenő linkek által is.

Linképítő csomag 39.000 Ft

VÁRJUK MEGRENDELÉSEIKET ITT

 

HONLAPOT SZAKÉRTŐTŐL!

 • CMS tartalomkezelő rendszer: könnyen, egyszerűen bárhonnan szerkesztheti, alakíthatja honlapját.
 • Teljes Google kereső optimalizálás
 • Egyedi, trendi és modern megjelenés; professzionális dizájn.
 • Web 2.0 alkalmazások: Facebook integráció, Twitter, iWiW, YouTube és több tucat megosztási lehetőség.
 • Teljes körű e-mail marketing;
  e-mail kampányok
 • Blog: Tegye még informatívabbá honlapját, legyen interaktív.
  Blog a honlapjába integrálva!