KERESŐOPTIMALIZÁLÁS

A jó honlap üzlet és marketing eszköz!
Van cégének honlapja? Látható az Interneten? Rátalálnak az emberek? Van célközönsége? Tudja, hogy honnan és hogyan találnak cége honlapjára? Tudja, mennyi pénzébe kerül egy látogató? A látogatók mennyi időt töltenek honlapján, mennyi oldalt böngésznek át? Releváns tartalommal bír a keresők számára? Vannak célkonverziói?


Honlap készítés minták"Jó az Ön honlapja?"

A kereső optimalizálásnak, az Internetes láthatóságnak, a releváns honlapnak és a releváns látogatóknak együtt egy célja van: potenciális látogatóink, vásárlóink könnyen találjanak meg minket: amikor keresnek az Interneten, akkor minél inkább minket találjanak meg!

Szándékosan nem boncoljuk, hogy miért is szükséges egyáltalán egy honlap. Ma már elképzelhetetlen, hogy cégünk, vállalkozásunk ne jelenjen meg az Interneten. De nem mindegy, hogy ezt milyen formában tesszük, hiszen a megfelelően elkészített és optimalizált honlap valós megkereséseket generál Önnek, amelyek üzletté konvertálódnak. Minél előbb lépünk, annál jobb esélyünk van hosszú távon a legjobbak közé kerülnünk és maximalizálni az eléréseket.

A GOOGLE KERESŐROBOT

A keresőmotorokon és link-kapcsolatokon keresztül érkező potenciális vevőink, illetve látogatóink már eleve valamiért információt keresnek az általunk kínált szolgáltatásról vagy termékről, tehát már eleve sokkal tudatosabbak és befogadóbbak honlapunkkal, ajánlatainkkal szemben! A jó keresőoptimalizálás rendkívül fontos az üzleti sikerben, nem mindegy, hogy hány vásárló és milyen gyorsan találja meg cége honlapját!

Honlap készítés mintákAz első találatokra a Google keresőben a látogatók gyakorlatilag 100%-os arányban kattintanak. Az első 10 találalat bír a legmagasabb Internetes láthatósággal, a 10-20. hely is jó pozíciónak számít, ám az utána következő találatoknak nincs igazán ereje. Az első organikus találatok ezért nagyon magas értékkel bírnak, éppen ezért alapfunkció a honlap kereső- és kulcsszó optimalizációja!


MONITOROZÁS, SZAKTANÁCSADÁS

Előzetes közös konzultáció alapján megvizsgáljuk hol tart jelenleg honlapja a keresőkben. Kulcsszavai és kulcs-kifejezései alapján monitorozzuk az Ön piaci lehetőségeit és esélyeit. Szolgáltatásunkért nem kérünk fizetséget!

MEGLÉVŐ HONLAP TARTALMI FEJLESZTÉS

Amennyiben nem szeretne teljesen új honlapot, úgy ítéli meg, hogy a jelenlegi honlapja nem kíván szerkezeti átalakítást, akkor választhatja tartalmi fejlesztési szolgáltatásunkat is. Az esetek túlnyomó részében drasztikus előrelépés érhető el így is. Kérje ingyenes tanácsadásunkat! Honlapját átnézzük, megvizsgáljuk a piaci helyzetet és a már meglévő struktúra és program nyelv alapján javaslatot teszünk Önnek, milyen irányba kell elindulni.

LINKÉPÍTÉS - PAGERANK

A PageRank mutató jelzi honlapunk a Google által mért megbízhatóságát, relevanciáját, link-kiépítettségét. Jelzi, hogy a keresőrobot mennyi időt tölt el lapunkon, illetve monitoroz a bejövő és kimenő linkek által is.

Kereső optimalizálás ügyében keressen minket a kapcsolat menüben lévő elérhetőségeinken. Kérem, nézze meg honlap kulcsszó referenciáinkat.

VÁRJUK MEGRENDELÉSEIKET ITT

 

HONLAPOT SZAKÉRTŐTŐL!

  • CMS tartalomkezelő rendszer: könnyen, egyszerűen bárhonnan szerkesztheti, alakíthatja honlapját.
  • Teljes Google kereső optimalizálás
  • Egyedi, trendi és modern megjelenés; professzionális dizájn.
  • Web 2.0 alkalmazások: Facebook integráció, Twitter, iWiW, YouTube és több tucat megosztási lehetőség.
  • Teljes körű e-mail marketing;
    e-mail kampányok
  • Blog: Tegye még informatívabbá honlapját, legyen interaktív.
    Blog a honlapjába integrálva!