WEB 2.0 ALKALMAZÁSOK

Honlap készítés mintákInteraktivitás, tartalom megosztás, közösségi háló, mobilitás, sokoldalú felhasználhatóság, alkalmazások végtelen tengere. Professzionális honlaphoz vagy webáruházhoz ma már elengedhetetlen a web 2.0-ás megoldásokat párosítani. Legyen szó bármiről is, a közösség ereje, a hasznos alkalmazások csak előnyünkre lesznek és segítenek nekünk az ügyfelekkel való kapcsolattartásban, megkönnyítik életünket és hasznosak az Internetes láthatóságban. Az NMSNet modern és a legújabb technológiákra épülő honlapjával, illetve webáruházával Ön biztosan a legjobb, legszebb és leghasznosabb portálok közé kerül.

Példák web 2.0-ás alkalmazásokra:

 • Facebook, IWiW, MySpace, Wikipedia, Youtube, del.icio.us, Digg, Twitter, Google Maps, Orkut, Flickr, Tumblr, LinkedIn, RSS, Picasa, Skype, eBay, MyVip, online irodai alkalmazások, fórumok, blogok...
 • ...és bármi, ami közösségi és interaktív :-)

Facebook integráció

FACEBOOK NTEGRÁCIÓ

A Facebook gyakorlatilag beépült már a magyar Internetes társadalomba, integrálása honlapjába vagy webáruházába nélkülözhetetlen. Bármilyen honlapba utólag is integráljuk Önnek a Facebook-modult, azt pedig számtalan módon egyedi igényre szabjuk. Új honlap vagy webáruház indításakor pedig lehetősége van kérni a Facebook-integrációt külön vagy alapáron. Lájk? Lájk!

 

Blog integráció honlapjábaSAJÁT BLOG

Az NMSNet-nél lehetősége van még profibb megjelenéshez is, hogy még több információt tudjon megosztani olvasóközönségével és még több ügyfelet érhessen el termékével vagy szolgáltatásával. Indítson Ön is blogot, legyen interaktív, ne féljen megosztani véleményét másokkal. Integrált blog honlapba és webáruházba is!


WEB 2.0 - TARTALOM MEGOSZTÁS

Egyedileg tervezett web 2.0-ás megosztási lehetőségek szinte végtelen tárházát kínáljuk Önnek. Válassza ki, mit szeretne használni, milyen lehetőségeket kínál fel ügyfeleinek, érdeklődőknek tartalom megosztásra.

FACEBOOK INTEGRÁCIÓ

Facebook integráció modulunkat személyre szabjuk kérésére. Facebook integráció ingyen vagy alapáron. Válasszon új honlap készítést vagy új webáruház készítést és mi megoldjuk Ön helyett. Facebook integrációt vállalunk már meglévő honlapba is!

BLOG - LEGYEN SAJÁT BLOGJA, LEGYEN INTERAKTÍV!

Még több interaktivitás, saját blog a honlapjába vagy webáruházába integrálva! Ne féljen megosztani termékeiről vagy szolgáltatásairól mások és saját véleményét.

VÁRJUK MEGRENDELÉSEIKET ITT

 

 

 

 

 

HONLAPOT SZAKÉRTŐTŐL!

 • CMS tartalomkezelő rendszer: könnyen, egyszerűen bárhonnan szerkesztheti, alakíthatja honlapját.
 • Teljes Google kereső optimalizálás
 • Egyedi, trendi és modern megjelenés; professzionális dizájn.
 • Web 2.0 alkalmazások: Facebook integráció, Twitter, iWiW, YouTube és több tucat megosztási lehetőség.
 • Teljes körű e-mail marketing;
  e-mail kampányok
 • Blog: Tegye még informatívabbá honlapját, legyen interaktív.
  Blog a honlapjába integrálva!